Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
3.89
4 stars: Foarte bun
79 pareri

Degresant biodegradabil Solvasol

0 stars: 0.00 din 0 pareri

325 lei Lei
Brand
Spray
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Degresantul Solvasol

Este produsul ideal pentru curatarea suprafetelor care prezinta murdarie rezistenta si greu de indepartat.
Este un produs biodegradabil pe baza de apa, puternic degresant si dezinfectant, care patrunde in mod drastic, emulsifica si indeparteaza uleiul, grasimea si vaselina. Curata si dizolva murdaria din suprafete dificile.

Formula sa imbunatatita permite eliminarea chiar si a celor mai dure murdarii in doar cateva minute. Este usor de aplicat. Prin folosirea acestui produs se economiseste timp si efort. Prezinta o putere excelenta de curatare chiar si a celor mai dure murdarii intr-un timp de curatare foarte rapid.

Dupa curatarea si clatirea suprafetelor pe acestea nu raman urme. Are evaporare rapida care micsoreaza durata timpului de lucru. Faptul ca nu este inflamabil, reduce semnificativ riscul de incendiu provocat de contactul accidental cu echipamente electrice. Nu contine substante chimice nocive pentru clasele de ozon I si II.

Pentru uz naval este ideal pentru indepartarea uleiurilor, grasimii si reziduurilor de pe piesele mecanice, unelte, dispozitive de franare, macarale, lanturi, cabluri, rulmenti, cuplaje mecanice, generatoare si compresoare. Se poate folosi de asemenea si pentru dispersarea scurgerilor de ulei, combustibil in mare.

Se poate aplica pe suprafete de beton, metal, covoare, machete, gresie, faianta, mozaic, marmura, etc. Nu aplicati
produsul pe acrilic, ABS si plastic policarbonat. Daca nu sunteti sigur de tipul suprafetei, testati produsul pe o suprafata mica inainte de utilizare. Inmoaie petele de vopsea veche care ulterior se indeparteaza usor.

Nu utilizati pe aparate electronice sensibile sau pe echipamente electronice in functiune.

PRETUL NU CONTINE TVA.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura